skype times!

2011-03-31 @ 23:54:02
Hej jag väääät att jag inte bloggat. men jag har skypat hela eftermiddagen nu också för den delen Med några grabs från min klass! men nu äre bara jag och jesper kvar haha :P Imorgon ska jag powerwalka! jag känner att jag inte vill sitta inne och vara lat längre, Kanske tar och joggar lite tillochmed? det beror på vädret och hur jag mår :)
Men nu sitter jag och jeppe och snackar om scrubs, så ska väll återgår till det

puss!

sexi

2011-03-31 @ 21:16:59

Videoblogg från emin och mig (och lite emilia)

2011-03-31 @ 14:31:58

Egopix

2011-03-31 @ 14:23:39
Igentligen borde jag plugga.. Men vadfan. har man tråkigt kan man ju göra såhär också!

fan

2011-03-31 @ 14:06:28
..nu har min fot sommnat också
OCH BARA DÄRFÖR. KÄNNER JAG ATT MIN ANDRA OCKSÅ HÅLLER PÅ ATT SOMNA.
kompis, det går bra nu.

JAG AVLIDER AV UTTRÅKIGHET!

2011-03-31 @ 13:59:16
Usch så tråkigt jag har! tapetseraren är här idag igen och det ser ut som om han inte kommer att bli klar försen på måndag kanske..? har dom ledigt på helger? Jag funderar på att lira lite xbox. Men jag orkar faktiskt inte koppla i xboxet just nu.. Så jag sitter och lyssnar på musik och typ dricker cola. Det behöver jag, jag måste bli lite pigg.. Jag har lixom ingen lust att äta för maten smakar inget endå när man inte kan andas genom näsan. Kul att äta då lixom? Fett klagit inlägg men usch så¨trött jag är på att vara sjuk nu. Imorgon blir det skola även om jag ligger döendes.

svarar när jag fått 20 frågor :)

2011-03-31 @ 13:22:15

JÄVLA SKIT !

2011-03-31 @ 11:57:27
varför färgade jag mitt hår? ÅH JAG SKA ALDRIG MER FÄRGA MITT HÅR!

.

2011-03-31 @ 10:44:21
cha töntar! Vaknade för ett tag sen, ska få mina mediciner igår vi orkade inte hämta ut dom idag, Antihistamin och typ special näspray.. kul vår jag kommer ha med tanke på att man blir trött av antistaminen.. yey! Kommer det pollen även på sommaren..? Hursomhelst. Idag ska jag bara vila upp mig, för imorgon blir det skola. Sen kommer jag tillbaka till min gamla klass ♥ Har lixom insett nu att trotts domdär töntarna som sitter och stör sig på mig (hur man nu kan göra det) så finns det faktiskt folk i den gamla klassen som jag gillar att umgås med (y)
random bild. MEN JAG VILL HA NAVELPIERCING NU!

,

2011-03-30 @ 21:51:24
Nu ska jag snart kolla på bigbrotherrrrrrrrrrrrrrrr. jag orkar inte vara inne på datorn mera så vi hörs imorgon! pyss!

-

2011-03-30 @ 20:47:12
+ lite snack med gaystalker! perfekt kväll? om jag hade cola. OCH DET HAR JAG! MOHAHA! hejdå.

önskelista !

2011-03-30 @ 20:33:59
Jag har varit tråkig idag. Men det enda jag har gjort är att legat i sängen, och tyckt synd om mig själv. Vad ska man skriva om då lixom?
Men nu så fick jag upp värsta iden på en drömoutfit. Jag ska köpa en kavaj när min månadspeng kommer. spikat!
Dethär är min önskelista föressten ;) :
woho :D

Bihåleinflammation..

2011-03-30 @ 17:29:19
Jag har bihåleinflammation. som jag sa. Och dessutom har jag tydligen pollen allergi. plus att jag testades mot katt idag också. Kul att kunna sova och vara hos sina kompisar som har innekatter sen då. Men jag hoppas att jag inte är alergisk.. för vi ska ju köpa en kattunge eventuellt och jag vill inte ha en ful nakenkatt precis..

spring för livet !

2011-03-30 @ 12:09:51
Sitter och kollar på tv i min sääääääng, mysigt! men jag vill ha frukost men jag vågar faktiskt inte gå ut ur mitt rum när tapetseraren ¨är här! Så funderar på att hoppa ur mitt fönster, springa till ica och köpa typ drickyoughurt och sen tillbaka. frågan ör bara hur jag skulle komma in sen..? får väll helt enkelt svälta tills han har gått haha!
HAHA!
världens bästatse dotter som jag är så har jag tvn härinne tills vardagsrummet är klart! :D men den är rätt jobbigt.. den är ju lixom en 50 tummare och jag sitter ca en meter ifrån mmmmmmmkul.

LÄKAREN IDAG!

2011-03-30 @ 11:18:05
hej på er.. Jag är hemma idag för jag ska till läkaren pågrund av min huvudvärk... Jag googlade (haha) igår vad det kanske kunde vara och tydligen var bihåleínflamation ganska möjligt.. med tanke på att jag snyter ut var också! TO MUCH INFO? Men jag ska plugga hemma också..
Juste, tapetseraren är ju här nu. Jag vågar inte gå ut ur mitt rum.
omg !

ÅH VAD DUKTIG TJEJ!

2011-03-29 @ 19:22:24
.. Eller inte?

hjärta - kent

2011-03-29 @ 15:20:57

Ingen lämnas kvar
Vi hämtar dig bakom fiendens linjer
Ingen lämnas kvar
Vi skyddar dig med all kraft vi har
Mot svinen
Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning

Man vet man blivit gammal när ens ungdom
Börjat glittra som Allens Manhattan
Dagen före dagen

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

När det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Som det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta



Bilder!

2011-03-29 @ 14:09:19
emma som är lite ledsen för att hon är hungrig haha :D
Emin posar passande på en kinaresturang! haha
Min mat (friterad kyckling) MUMS! :D
Det fiiiiina kärleksparet haha :D
Emin Emma och olivers hand haha :D
Emin och jag var as sugna på kina resturang. så vi bestämde oss för att äta det haha :) Emma och oliver joinade också, Och oliver bestälde någon jäkla soppa som hette något konstigt? bara för att den hette det haha! vi satt och as garvade och hade as kul :) sen så kom stanly in och smakade på soppan (som förövrigt alla tyckte var skitäcklig) och så var det typ några bollar som simmade runt i soppan, och dom åt han !! och han sa att konsistensen var som ett öga yesgreat då vet vi vad han käkar lixom ;) Men sen drog jag hem ganska snabbt och så. För jag var as tröööööööööött!
Nu ska jag plugga puss!

Weird.

2011-03-29 @ 14:00:14
Något konstigt hände nyss. Jag loggade in på facebook. Och ser att jag har en vänförfrågan från denna chey. Jag har läst och älskat hennes blogg ganska länge, och helt plötsligt fick jag en vänförfrågan från henne lixom? men vi började snacka och tydligen så var det så att hon hade blivit hackad. Men varför just mig av alla människor haha? båda kom fram till att det var skitskumt och hon var faktiskt jättetrevlig! :) cred till henne! :)
Nu ska jag redigera lite bilder från helgen, ( fixa ljus och så, vågade inte fota med blixt på resturangen haha!) Så får vi se om dom kommer upp nu eller senare! puss!



Bjuder på en bild på mig och emin. Från när hon gjorde mina läxor! haha :D

ALLT BORTA!

2011-03-29 @ 13:48:12
Fick något jävkla ryck nyss. och tog bort alla mina inlägg. inte normalt men okejdå. Jag är impulsiv som ni vet hah!  Bara mobilinläggen som är kvar men nu kör jag på en fräsh start. Inga ''wnb provokationer'' och inga uthängningar.. Så att ni vet! puss!


Hej bloggeeeeen! Förlåt för min usla uppda...

2011-03-17 @ 22:31:10

Hej bloggeeeeen! Förlåt för min usla uppdatering. Men jag har pluggat galet idag... Enå blev jag inte klar med franska revolutionen som ska vara inlämnad och klar imorgon! Kan säga redan nu att det bara blir mobilbloggning imorgon av vissa skäl men ni dör väll inte av det eller? :-) ska ladda kameran så får ni bildbomb sen! Kolla in bloggen på lördaaag! Haha nu ska jag sova! Gödnatt